Diepenveen heeft gisteren tegen de ongeslagen koploper Witkampers bijna voor een stunt gezorgd. Op sportpark De Zunnebargh streed de thuisploeg voor wat ze waard was en stond het elftal van trainer Ralph Mens lange tijd met 1-0 voor tegen de aanstaande kampioen.

In de laatste tien minuten moest Diepenveen echter, door de individuele kwaliteiten bij de Larense aanvallers, maar zeker ook door een zeer dubieus optreden van de scheidsrechter, het hoofd buigen en een hele zure nederlaag slikken. Diepenveen begon fanatiek aan de wedstrijd. Doordat Witkampers meteen druk naar voren zette, vergiste het zich in de snelheid en behendigheid van de Diepenveense aanvallers.

Davey Mooren ontfutselde al na enkele minuten de bal van een verdediger, omspeelde de keeper en zorgde daarmee voor de Diepenveense voorsprong. Hierna had Witkampers het meeste balbezit, maar het geconcentreerd verdedigende Diepenveen gaf geen kans weg. De beste kansen in de eerste helft waren er zelfs voor de thuisploeg, maar een hard schot van Davey Mooren werd door de keeper gepareerd en aanvoerder Gijs de Rooij gleed jammerlijk uit vlak voordat hij een voorzet in een vrijwel leeg doel kon tikken.

Lees meer…

Tags