De Bibliotheek en Wijkwinkel Diepenveen zijn per 1 september 2014 te vinden in het Hof van Salland, dat wordt verbouwd tot het nieuwe Kulturhus.

De moderne bibliotheek komt met alles wat zij te bieden heeft pas tot bloei als de omgeving hiervoor ruimte biedt. Ook de Wijkwinkel, waar inwoners terecht kunnen met vragen over wonen, welzijn en zorg kijkt uit naar het nieuwe onderkomen in het Hof van Salland.

Brede samenwerking
Het Kulturhus Hof van Salland biedt straks ruimte aan vele actieve groepen en verenigingen
binnen de Diepenveense samenleving. Ook dit sluit aan bij de visie van Bibliotheek en Wijkwinkel, waarbij ontmoeten, informeren en samenwerken zorgt voor een krachtige en zelfredzame gemeenschap. Alles komt bij elkaar in het hart van Diepenveen!

Tijdelijke sluiting tweede helft augustus
Van 18 tot 31 augustus zijn de Bibliotheek en Wijkwinkel Diepenveen gesloten. In deze periode kunnen inwoners van Diepenveen terecht in alle andere vestigingen in Deventer en 24 uur per dag op de websites www.obdeventer.nl en www.wijkwinkeldeventer.nl.
Op de laatste dag van de verhuizing, vrijdag 29 augustus, helpen de basisscholen van Diepenveen aan het begin van de middag op ludieke wijze met de laatste loodjes.

Drie maanden proeflidmaatschap
Op 1 september zwaaien de deuren open aan de Dorpsstraat 30 en is iedereen welkom in de vernieuwde Bibliotheek en Wijkwinkel met veel ruimere openingstijden. Tot half oktober kan iedereen die nog geen lid is, zich inschrijven voor een gratis proefabonnement van drie maanden. Proef de Bibliotheek!

Nieuwe locatie Bibliotheek en Wijkwinkel Diepenveen:

Dorpsstraat 30
7431 CL Diepenveen
Telefoon: 0570- 592129

Tags