Vorige week is de Goede Doelenactie voor Care4theKids, Plan Nederland en een school en weeshuis in Arusha Tanzania op obs Slingerbos van start gegaan. De school hangt al vol met Afrikaanse en Vietnamese spullen. Stichting Care4kids heeft voor alle kinderen presentaties gehouden over het werk van Care4theKids en de projecten waar we mee samenwerken. Van een presentaties met veel plaatjes op kleuterniveau tot hele gesprekken met de kinderen van groep 7.

De avond start om 17:30 uur met een sponsorloop. Na de sponsorloop starten op en rond de pleinen de andere activiteiten. Zo kun je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals: pony rijden, luchtkussen springen, grabbelen, een overheerlijke suikerspin eten, je laten schminken, een restaurant, gezellig rondsnuffelen in de grote hal tussen de boeken en cadeaus.

Om 20:00 uur eindigt de actie en we hopen dan zoveel mogelijk geld binnen te hebben gehaald voor de goede doelen! Dus kom allemaal naar de Goede Doelendag op donderdagavond 5 juni van 17:30 – 20:00 uur bij obs Slingerbos te Diepenveen!

Tags