Inmiddels is het niet meer mogelijk om mee te doen aan deze actie. Uitslag van de winnende inzending zal as woensdag bekend gemaakt worden.

De redactie van de Diepenveense Coutant is wel in voor een geintje en wil dat graag met haar bezoekers delen. Ergens op de voorpagina van deze website zit een ‘geheime code’ in een link waarmee je de ‘Harlem Shake’ op deze website activeert. Deze shake begint rustig en gaat na 15 seconden over de hele website. Zet voor de tijd natuurlijk wel de boxen van je computer aan(!). Zodra je de shake hebt gevonden moet je de plek waar je hem gevonden hebt doorgeven via het contactformulier en ‘like’ je vervolgens ons Harlem Shake bericht op onze Facebook pagina. Van alle inzendingen loten wij aan het eind van februari één iemand uit die een dinerbon ontvangt van Tracé 37 in Diepenveen.

Heb je zelf een clip opgenomen met vrienden, familie of collega’s laat het ons weten dan plaatsen wij deze op onze Facebook pagina.

Let op: Voor mensen die internet explorer gebruiken is het advies de browser te updaten. Oude versies werken niet met deze actie

Wat is de Harlem Shake?
De Harlem Shake is een hype die het internet stormenderhand verovert. Gangnam Style is zó 2012, in 2013 doen we de Harlem Shake! Zelfs DWDD heeft er al een item aan besteed, dus dan weet je het wel.
Maar wat is het precies? Het is heel simpel. Je maakt met een groepje een filmpje van ongeveer een halve minuut. De basis is het liedje Harlem Shake van elektro-muzikant Baauer. De meeste filmpjes beginnen met een persoon die alleen op het nummer danst, omringd door mensen die gewoon doorgaan met waar ze mee bezig zijn. En dan start de baslijn en staat opeens iedereen als een idioot te dansen. Tsja! Of zoals Claudia de Breij het heel treffend formuleerde: “De waarom ontbreekt mij volledig en dat maakt het juist zo goed.”

Tags