Zaterdag 7 september om 14.00 uur opent burgemeester Andries Heidema op feestelijke wijze de winkel Proef! aan Dorpsstraat 1 in Diepenveen. U bent van harte welkom!

Proef! is een winkel in Wijn en Noten en maakt onderdeel uit van een uniek concept van winkelen en flexwerken in één pand, onder de vlag ‘De Zaak Diepenveen’. Met deze happening wordt ook de Zaak Diepenveen officieel geopend!

Proef! is een initiatief van Vinostoria Wijnimport uit Diepenveen en Mevrouw Noot uit Deventer.  In Proef! kun je vanaf 7 september elke vrijdag en zaterdag voor wijn, noten en andere heerlijkheden terecht.

Wijn en noten
De wijnen zijn grotendeels eigen import van Vinostoria, aangevuld met andere kwaliteitswijnen voor een uitgekiend assortiment. Zo zijn we er trots op de eerste wijnwinkel te zijn die ook de heerlijke en veel geprezen biologische wijnen van By The Grape verkoopt!

wijn en notenwinkel proef

Bert Nollen, Vinostoria: “Ik vind het erg leuk, na al enkele jaren actief te zijn in de wijn, mijn eerste winkel te openen in het dorp waar ik sinds enkele jaren woon. En helemaal om het op deze manier te doen, met partners en in een winkel met gecombineerde functies. Helemaal van deze tijd!’

Agnes Aelbers van ‘Mevrouw Noot’: Enkele jaren geleden verkocht ik mijn notenwinkel in Zutphen maar het kriebelde te veel. Augustus 2012 ben ik weer een  winkel begonnen in Deventer. En nu dus ook in Diepenveen!

Activiteiten op 7 september
Na de officiële opening is er volop gelegenheid onze wijnen en noten te proeven. Ook aan de kinderen is gedacht met o.a. een ranjaproeverij. Ondernemende mensen kunnen kennisnemen van de flexwerk- en vergadermogelijkheden.

Na de officiële opening is de winkel nog tot 18.00 uur open, dus kom je later, geen probleem!

Tags