De Dorpsstraat heeft een volledig ander aanzien gekregen. Er zijn meer parkeerplaatsen gecreëerd, gezellige zitjes en de straat is voetgangersvriendelijker. Kom het zelf ervaren.

De ingrijpende verandering heeft ook ongemakken met zich meegebracht. Daarom willen de Diepenveense winkeliers nu iets terugdoen voor de inwoners en klanten. De maand september staat in het teken van diverse acties. Met als afsluiting op zaterdag 21 september om 17.00 uur de officiële opening van de Dorpsstraat.

Tot 21 september is er een stempelactie waarbij klanten bij besteding van elke € 10,– een stempel krijgen. De ingeleverde kaarten dingen mee naar geweldige prijzen, waaronder een lang weekend Parijs, een nieuwe fiets en vele andere door de winkeliers beschikbaar gestelde leuke prijzen. De trekking vindt plaats tijdens de opening van de Dorpsstraat bij het Hof van Salland. Stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers.

In de week voorafgaande aan de opening hebben de winkeliers speciale acties en aanbiedingen in de winkel.

Op zaterdag 21 september staan er vanaf 10.00 uur gezellige kramen opgesteld aan de Dorpsstraat. Er zijn leuke proeverijen, diverse kinderactiviteiten en natuurlijk vele kortingen en acties.

Er is een samenwerking met de Burendag, die dit jaar een Frans tintje heeft. Op het plein bij het Hof van Salland vinden vanaf 13.00 uur diverse activiteiten plaats, waaronder een modeshow door kinderen, Klein Montmartre, Jeu de Boules, Franse oldtimers, spelletjes voor kinderen, lekkers uit Frankrijk en Diepenveen, en gezellige muziek.

Vanaf 16.30 vindt bij het Hof van Salland het “officiële” gedeelte plaats. Er wordt bekend gemaakt wie het weekend Parijs, de fiets of een van de andere leuke prijzen wint. Om 17.00 uur is de officiële opening. De aanwezigen maken nog kans op een extra prijs, uit de stempelkaarten wordt een aanwezige getrokken die een minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn wint. Of een metamorfose bij Turnaround Haar & Beautysalon.

Na de opening kunt u nog gezellig nagenieten onder het genot van muziek en een drankje. De gezamenlijke Diepenveense horeca verzorgt een aantal lekkere hapjes.

Nous nous voyons dans la rue du village!

Tags