Voor Diepenveen zit het bekertoernooi er, na de 2-4 nederlaag tegen Sallandia, op. Dankzij een beter doelsaldo had de dorpsclub op voorhand genoeg aan een gelijkspel om zich voor de knock-out fase te plaatsen, maar de wedstrijd tegen de gasten uit Deventer ging terecht verloren.

Met het oog op de start van de competitie, volgende week tegen Davo, nam trainer Hans Nijboer geen risico met enkele licht geblesseerde spelers. Desondanks begon Diepenveen sterk aan de wedstrijd. Na tien minuten werd een lichte overtreding op Gijs de Rooij (zwaar) bestraft met een strafschop, welke door collega-aanvaller Coos Temminck feilloos werd benut. Sallandia kwam hierna beter in de wedstrijd, waardoor Diepenveen moeite kreeg om de bal in de ploeg te houden.

Ongelukkig
De thuisclub kwam zodoende steeds meer onder druk te staan. De gelijkmaker viel dan ook al snel uit een vrije trap, waarbij de muur niet helemaal goed leek te staan. Voor de rust wisten de gasten nog twee keer het net te vinden: uit een strafschop na een ongelukkige handsbal van Herman Boschloo viel de 1-2, waarna de ruststand werd bepaald door een goede goal na een splijtende pass door de Diepenveense defensie.

Lees meer…

Tags