Zaterdag 6 juli vindt het zomerevenement van Diepenveen plaats: de trekkerslep. Steigerende trekkers en rookpluimen zijn dan bij de trekkerslep te bewonderen. Jongerenvereniging PJO Diepenveen organiseert dit spektakel inmiddels voor de 26e keer.

Ongeveer 150 deelnemers uit de regio zullen proberen met hun trekkers de sleepwagen over 100 meter voort te “sleppen”. Dit aantal deelnemers is een record voor de Diepenveense organisatie. De wedstrijd is één van de wedstrijden voor de Stöppelhaene-cup.

Vorig jaar liet onze nieuw aangelegde klei-baan ons helaas in de steek. Dit jaar hebben we er veel vertrouwen in dat de baan garant zal staan voor een prachtige wedstrijd.

Het slepterrein is aan de Schapenzandweg, naast de ijsbaan. De eerste slep begint om 13.00 uur. Naar verwachting zal de laatste slep om 23.00 uur zijn. Napraten kan in de tent met een drankje. Ook aan de kinderen is gedacht, er zal o.a. een springkussen op het terrein staan.

Samen met gezellige muziek van het Sallands Draaiteam gaan wij er een gezellige dag van maken. Het bier staat koud. De snacks zijn warm. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig feestje.

Namens de organisatie, graag tot 6 juli.

Voor meer informatie:www.pjodiepenveen.nl

Tags