De spelers van Go Ahead Eagles gaan de komende seizoenen geheel in eigen stijl naar de uitwedstrijden. De club is namelijk door TCR Tours uit Raalte voorzien van een eigen spelersbus. Aan deze bus zit een grote bijdrage van Diepenvener Fokko van Gennep.

Fokko van Gennep, eigenaar van Fokko Ontwerp, heeft het ontwerp van het exterieur van de bus voor zijn rekening genomen. De bus, rood met geel, laat zien waar hij vandaan komt. De skyline van Deventer, het clublogo en een grote adelaar sieren de zijkanten op. Een bus die in de top van de Eredivisie kan meedoen, aldus teammanager Adrie Steenbergen. De binnenkant is nog niet helemaal af maar deze werkzaamheden worden de komende twee weken afgerond. Zo krijgen de spelers beschikking over een wifi signaal. Tevens worden er televisies opgehangen en leren stoelen geplaatst.

Go Ahead Eagles start volgende week zondag met een uitwedstrijd bij FC Utrecht. Met deze bus staat Go Ahead Eagles al op een 1-0 voorsprong. Hopelijk kan deze stand worden vastgehouden!

spelersbus Go ahead eagles

Tags