Herfstbladeren aan de bomen zijn prachtig. Maar zodra het blad op de grond valt, kan dat problemen geven. Daarom veegt de gemeente tussen 25 november en 30 november Diepenveen schoon.

Help mee!
Bewoners kunnen helpen door tijdens de bladactie achterpaden en tuinen te vegen. Zo houden we samen ons mooie dorp schoon. In 2012 is samen met de bewoners in totaal meer dan twee miljoen kilo herfstblad opgeruimd. Dit bladafval is verwerkt tot een hoge kwaliteit compost.

Gratis laten ophalen
Bewoners kunnen de bladeren in bladkorven doen, naar een verzamelplek brengen of op een hoop vegen op een veilige plek langs de weg. Als u het blad langs de kant van de weg verzamelt, kunt u Cambio bellen, telefoon 0570-622210. Zij halen het dan binnen drie werkdagen gratis op.

Bladkorven
Inwoners kunnen het blad ook naar een van de bladkorven of grote verzamelplekken brengen. Er zijn op acht tijdelijke verzamelplaatsen in Diepenveen gemaakt.

Let op!
Om het blad zo snel mogelijk Diepenveen uit te krijgen, vragen wij u erop te letten dat er geen takken tussen de bladeren liggen en om niet meer dan 1 kuub blad per keer op te laten halen. Mocht u meer blad hebben, kunt u Cambio natuurlijk vaker bellen.

Bladkorven locaties 2013

Bladkorven locaties 2013

Tags