In een slechte wedstrijd die het aanzien nauwelijks waard was, heeft Diepenveen zondagmiddag ternauwernood het laag geklasseerde Lettele verslagen. Vijf minuten voor het eindsignaal tekende spits Jeffrey Mooren voor de enige treffer van de wedstrijd en kopte zijn team daarmee naar een onverdiende overwinning op de dapper strijdende gasten uit Lettele.

Het was een overwinning om snel te vergeten, bovendien kreeg de thuisploeg nog een gevoelige tik doordat Kevin Schoot met een vervelende hoofdblessure het veld moest verlaten en zelfs een bezoek aan het ziekenhuis moest brengen. Natuurlijk was Diepenveen voorafgaand aan het duel met Lettele de favoriet. Trainer Hans Nijboer, die eerder deze week zijn vertrek aankondigde en volgend seizoen de A1 van Rohda Raalte gaat trainen, eiste daarom niet alleen een overwinning, maar verwachtte ook dat voor het eerst dit seizoen ‘de nul’ eens gehouden zou worden.

Dat dit uiteindelijk ook lukte, zei echter meer over de afronding van de gasten, dan over de vorm van de thuisploeg. Want hoewel Diepenveen, met name in de tweede helft, een veldoverwicht had op het dramatische veld van ‘de Zunnebargh’, was het Lettele dat de beste kansen wist te noteren. In de slotminuut van de eerste helft had de spits van Lettele zijn ploeg na een snelle counter op voorsprong moeten schieten, maar Diepenveen-keeper Niek Agema was zijn opponent in een één-tegen-één situatie de baas.

Lees meer…

Tags