Diepenveen heeft vanmiddag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen OVC ’21. In een goede eerste helft nam het elftal van Hans Nijboer in Ommen een 0-2 voorsprong, maar de aansluitingstreffer vlak voor de rust en een sterkere tweede helft van de thuisploeg resulteerde in een terechte puntendeling (2-2).

Het begin van Diepenveen was overtuigend. De snelle Davey Mooren creëerde al snel een kans na een uitstekende actie, maar zijn schot ging rakelings voorlangs. Ook Gijs de Rooij had de score kunnen openen, maar was zich niet bewust van de tijd die hij had en schoot te gehaast. Ook OVC ’21 kreeg een aantal mogelijkheden, maar tot twee keer toe werd een schot van dichtbij gepareerd.

OmschakelingIn de 21e minuut viel de openingstreffer: na een snelle omschakeling haalde Maurits Hattink de achterlijn, waarna zijn voorzet door Jeffrey Mooren werd binnen getikt. Niet veel later werd de marge verdubbeld uit een indirecte vrije trap. Verwarring in de defensie van OVC ’21 leidde er toe dat de keeper een terugspeelbal oppakte, waarna de scheidsrechter niets anders kon doen dan de bal op ongeveer acht meter van de goal aan Diepenveen toe te kennen.

Lees meer…

Tags