Opnames voor een promotiefilmpje van het project worden gehouden op zaterdagmorgen 2 november, tussen 09:00 en 11:00 uur, op het plein voor het Hof van Salland. Univé is de gulle gever achter deze actie. Via de stichting Voor Elkaar heeft Univé acht sociale projecten in Oost Nederland genomineerd voor vijf prijzen: tweemaal € 10.000, tweemaal € 15.000 en de hoofdprijs € 25.000 euro. Het plan voor de muziekkoepel is nu een van de acht genomineerden.

Of de muziekkoepel gaat winnen, bepaalt u! Want het filmpje dat de meeste stemmen zal krijgen, komt in aanmerking voor de hoofdprijs. Eind november worden alle filmpjes geplaatst op de site www.stichtingvoorelkaar.nl. Vanaf dat moment kan er gestemd worden.

Hetzelfde team dat de Burendag 2012 en 2013 heeft georganiseerd, houdt zich ook bezig met de financiering en de bouw van een mobiele muziekkoepel voor Diepenveen.
Dit overdekte podium moet er komen om mensen bij elkaar te brengen en zo te zorgen voor meer gezelligheid in het dorp. De koepel zal bij verschillende evenementen op verschillende plaatsen inzetbaar zijn.

Ideeschets van architect Peter van Woerden

Ideeschets van architect Peter van Woerden

Tags