Vorige week was de start van Kon. UD al veelbelovend met de 4-2 winst bij SV Raalte. Deze keer moest de ploeg van trainer Willem Balster het opnemen tegen het sterker geachte Diepenveen. De Deventenaren slaagden er echter ook vandaag in om de zege over de streep te trekken (2-4).

De wedstrijd begon in een vrij traag tempo en kwam de eerste helft niet echt op gang. Er waren zo nu en dan wel kansen, maar echt mooi uitgespeelde kansen waren er niet voor beide teams. Toch had Kon. UD op voorsprong kunnen komen, maar er werd niet voldoende afgerond. Enkele momenten later had ook de thuisploeg op voorsprong kunnen komen, maar net als Kon. UD kreeg Diepenveen de bal niet in het net.

De tweede helft begon in een heel ander tempo dan de eerste helft, een veel hoger tempo. De Koninklijken probeerden veel meer naar voren te spelen en zetten de thuisploeg meer en meer onder druk. Toch was het Diepenveen dat, tegen de verhoudingen in, op voorsprong kwam. De bal kwam op een presenteerblaadje na een zeer slechte terugspeelbal vanuit de voorhoede. De ploeg in het geel-zwart maakte hiervan gretig gebruik en de spits maakte met een handig stiftje de 1-0.

Lees meer…

Tags