Keurslager Harmsen heeft op dinsdagavond 19 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Rotterdam 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het Hulstkamp gebouw in Rotterdam verzamelden zich alle 76 finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Harmsen. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Harmsentot de gelukkigen behoorde.

Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent een 360 graden benadering van de gehele organisatie en bestaat uit verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde is Keurslager Harmsen door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team van retail deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht.

Oordeel zelf
Wilt u weten wat Keurslager Harmsen zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over. Daarnaast kunt u aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.

_N7C0212

Tags