Sempre crescendo 90 jaarOp zaterdag 16 november heeft muziekvereniging Sempre Crescendo haar jubileumconcert t.g.v. het 90-jarig bestaan gegeven. Het was een zeer geslaagde avond! Het concert werd geopend met enkele gezamenlijke nummers van orkest, een twintigtal oud-leden en de slagwerkgroep. Het muzikale programma omvatte muziekstijlen door de 90 jaar van hun bestaan heen; met o.a. een lekker swingende “Moonlight Serenade” (Glenn Miller), een stevige medley van rock & roll muziek en een rustige ballad (“Hallelujah” van Leonard Cohen). Dit alles onder leiding van dirigent Piet Urff.

Sempre Crescendo is 90 jaar jong en nog springlevend!

Speciaal voor dit concert is een prachtige eigen tekst geschreven op het beroemde nummer “Het Dorp” van Wim Sonneveld. Daarin wordt de rol van Sempre Crescendo binnen Het Dorp Diepenveen bezongen. Voor de gelegenheid uitgevoerd door het orkest met gastzanger Cees Gerritsen. Verder heeft de slagwerkgroep een enthousiast optreden verzorgd, gedeeltelijk ook met oud-leden. Ook leerlingen op klarinet, saxofoon, dwarsfluit en slagwerk hebben een deel van het concert meegespeeld.

Na de pauze kwamen orkestleden en slagwerkgroep op in nieuwe T-shirts bedrukt met naam en logo van de vereniging. Een langgekoesterde wens, die mede door de donateursactie in Diepenveen in 2012 en de Rommelmarkt van september 2013 gerealiseerd kon worden.

Sempre Crescendo is 90 jaar jong en nog springlevend!

Tags