Op zaterdagavond 16 november geeft muziekvereniging Sempre Crescendo een feestelijk Jubileumconcert ter ere van het 90-jarig bestaan.

Het orkest en de slagwerkgroep, zowel apart als gezamenlijk, verzorgen een gevarieerd programma ‘door de jaren heen’. Hierbij zal er een variëteit aan muziekstijlen voorbij komen. Aan dit concert verleent gastzanger Cees Gerritsen zijn medewerking. Waarmee? … Dat blijft nog even een verrassing! Het orkest staat onder leiding van dirigent Piet Urff. De slagwerkgroep wordt geleid door Gerrit Reijnders en Emiel Kamperman.

Naast het concert is er tevens een tentoonstelling over de negentig jaren van Sempre Crescendo. De unieke beelden uit de geschiedenis van de vereniging geven de ontwikkeling en veranderingen weer van1923 tot 2013. Al die jaren is zij een graag geziene gast gebleven bij allerlei gelegenheden in Diepenveen én er wordt nog steeds met plezier muziek gemaakt!

Het concert wordt gehouden in de Grote Zaal van Hof van Salland in Diepenveen en begint om 20.00 uur. Toegang: € 5,00 voor volwassenen, € 3,50 voor jongeren t/m 14 jaar. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
U bent van harte welkom!

Archief foto: Harry Mulder

Archief foto: Harry Mulder

Tags