Tijdens de ledenvergadering van schietvereniging “De Vijf Rozen” werden dit jaar maar liefst vier leden in het zonnetje gezet vanwege hun jubileum. Ook de clubkampioenen in de verschillende klassen werden bekend gemaakt en konden de wisselbeker mee naar huis nemen.

Jan Braakhekke (voorzitter) en Willem Daggert zijn maar liefst 40 jaar lid van deze vereniging, zij ontvingen hiervoor een prachtige herinnering en natuurlijk de bloemen.

Jubilarissen Schietvereniging

Twee leden vierden het Zilveren jubileum (25 jaar) dit waren Jo Braakhekke en Henk Timmer, hiervoor ontvingen zij een zilveren bord met daarop resp. een pistoolschutter en een geweerschutter.

Het bestuur van de Schietvereniging die dit jaar 55 jaar bestaat, gerekend vanaf de heroprichting in 1958 deelde tijdens de vergadering ook de wisselbekers uit aan de clubkampioenen. Dat zijn de leden die in hun klasse het hoogste gemiddelde hebben geschoten.

 

Clubkampioenen klein kaliber geweer (6mm)

Klasse A            Gert Hulleman             56.50

Klasse B             Albert Tiebot               54.73

Klasse C             Sebastiaan Bloemen    51.46

 

Clubkampioenen klein kaliber pistool (6mm)

Klasse A              Peter Hulleman           40.92

Klasse B              Ronald Franken           37.38

 

Clubkampioen bij de junioren die met luchtgeweer schieten is Martijn Smeenk met 46.08

Na afloop van de vergadering werd in het clubhuis aan de Olsterweg nog gezellig nagepraat onder het genot van een alcoholische versnapering.

Tags