Sinds de oprichting van deze website is het aantal bezoekers enorm gegroeid. Van zo’n 1.200 opgeroepen pagina’s in januari 2012 verwerkt de website tegenwoordig tussen de 7.500 – 10.000(!) oproepen elke maand. Met deze schitterende stijging brengt het echter wel een verhoging in de kosten met zich mee.

Tot op heden is het online hebben (en houden) altijd uit eigen zak betaald. De kosten zijn echter in zoverre gestegen dat ik graag deze kosten op een andere manier zou willen betalen. Ik ben daarom op zoek naar (bij voorkeur) Diepenveense bedrijven die de website willen ondersteunen. Uw logo verschijnt op de voorpagina van de website onder het hoofditems blokje en onder elk artikel op de website.

Heeft u interesse in het ondersteunen van de website dan kunt u via deze pagina een terugbel afspraak of e-mail insturen. Particulieren kunnen ook vrijblijvend een donatie doen. Hiervoor kan dezelfde pagina gebruikt worden als de adverteerders.

Er wordt geen winst gemaakt met deze website en dat is ook niet de bedoeling met adverteerders. Het moet enkel de gemaakte kosten dekken.

Tags