Onder grote belangstelling heeft burgemeester Andries Heidema zaterdag 7 september jl. met het knallend ontkurken van een Magnum Bubbels de winkel Proef! aan Dorpsstraat 1 geopend.
Na de opening konden de aanwezigen genieten van een groot aantal wijnen op de proeftafels, daarbij begeleid door twee enthousiaste wijnimporteurs waar Proef! mee samenwerkt.
Ook de ter plekke versgebrande noten in de kraam voor de winkel vielen goed in de smaak.

In Proef! kun je elke vrijdag en zaterdag voor wijn, noten en andere heerlijkheden terecht.
De wijnen komen vooral uit Frankrijk, Italië, Spanje en zijn grotendeels biologisch geproduceerd. Naast -versgebrande!- noten worden ook chocolade, zuidvruchten, zaden en bessen verkocht. En veel meer.
Bij Proef! kunt u ook terecht voor smaakvolle kado’s en relatiegeschenken.
De openingstijden zijn vrijdag van 9.30 – 18.00 uur, zaterdag van 9.30 u – 17.00 u.
Proef! maakt onderdeel uit van een uniek concept van winkelen en flexwerken in één pand, ‘De Zaak Diepenveen’.

Het komende najaar kunt u de nodige activiteiten verwachten. Op 21 september, bij de opening van de Dorpsstraat en de Burendag zijn we zowel voor onze eigen winkel als bij het Hof van Salland aanwezig met kramen met verschillende proeverijen.

Ook buiten openingsuren kunt u bij ons terecht. Voor noten (én wijn) in de winkel van Mevrouw Noot, Broederenstraat 23 in Deventer. Of kijk op www.proef-diepenveen.nl vanwaar u terecht kunt op de webwinkel van Vinostoria (wijn) en Mevrouw Noot (noten).

Dorpsfotograaf Harry Mulder is bij deze opening aanwezig geweest en maakte onderstaande foto’s.

[AFG_gallery id=’92’]

Tags