Hoera, een jubileum voor de Diepenveense Courant! Vandaag bestaat de website namelijk 500(!) dagen. En daar mag het hele dorp trots op zijn want zonder website zijn er geen bezoekers, maar zonder bezoekers is er ook geen website. Hulde!

Van een website met een aantal nieuwsberichten per week is de Courant inmiddels gegroeid naar een website die dagelijks nieuws publiceert over ons Diepenveen. Inmiddels staan er 594(!) berichten op de website. Speciaal woord van dank aan Harry Mulder die vanaf het begin vol enthousiasme mooie reportages heeft aangeleverd.

500 bezoekers

Wie jarig is moet ook trakteren toch? Ik ben de moeilijkste niet en heb een leuke traktatie gevonden, een nieuwsbrief voor de geïnteresseerden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (zijbalk rechts) en je zal éénmaal per kwartaal een e-mail ontvangen met achtergrond informatie over de website, statistieken en aankomende agenda items. Een kijkje in de keuken van de Courant.

Hartelijk bedankt voor het enthousiast ontvangen van de website en blijf vooral de website bezoeken en als u nieuws heeft… Laat het weten.

Groeten,

Wiebe Groenwold
(oprichter)

Tags