In de strijd om een plekje in de nacompetitie heeft Diepenveen zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen. Na het uitstekende paasweekeinde, ging het elftal van trainer Hans Nijboer in de thuiswedstrijd tegen Wilp onnodig met 1-2 onderuit.

Naar de ontmoeting met Wilp, van gisteren, werd met veel vertrouwen uitgekeken. De laatste twee wedstrijden werden immers, zonder tegentreffers, gewonnen. Ook tegen Wilp leek er het eerste half uur geen vuiltje aan de lucht op het zonovergoten sportpark ‘De Zunnebarch’. Ondanks het slechte veld combineerde Diepenveen vrij aardig, dit leidde tot een aantal kansen. De grootste kans was voor de mee opgekomen Eelco van Leent, maar na een goede aanval werd zijn schot van dichtbij door de uitstekend spelende keeper van de gasten gepareerd.

Overnemen
Wilp trachtte voornamelijk via de counter gevaarlijk te worden, maar dit resulteerde niet in uitgespeelde kansen voor de bezoekers. Toch kwamen zij vijf minuten voor rust, volledig uit het niets, op voorsprong. Een enorme fout in de Diepenveense opbouw zorgde voor balverlies op 25 meter van het eigen doel. Een Wilpse aanvaller kon daardoor overnemen en besloot maar eens een poging te wagen. Het schot vanaf de rand van ‘de zestien’ leek houdbaar, echter verkeek doelman Niek Agema zich op het hobbelige veld en moest zodoende een antwoord schuldig blijven.

Lees meer…

[AFG_gallery id=’57’]

Tags