Ook vierdeklasser Diepenveen overwinterde in de zaal. Weliswaar niet op het Jaarwisselingtoernooi in Deventer, maar in Broekland waar alle omliggende dorpen het in de zaal tegen elkaar opnamen. De geelhemden luidden 2012 als ‘winnaar’ uit.

Diepenveen speelde vorige week vrijdagavond de poulewedstrijden van het eindejaarstoernooi in Broekland. Broekland organiseerde het zaalvoetbaltoernooi voor de eerste keer. De Sallandse club heeft daarmee het initiatief overgenomen van het toernooi dat Rohda Raalte voorheen altijd organiseerde. Diepenveen zat in een poule met: Lemele, Mariënheem, Wesepe en Hoonhorst. De andere poule, die donderdagavond al werd gespeeld, bestond uit: Rohda, Heeten, Broekland, Raalte en Nieuw Heeten.

Na een goed begin tegen Hoonhorst en Wesepe, duels die met winst eindigden, verloren de geelhemden uit Diepenveen de voorlaatste wedstrijd tegen Lemele. Omdat de nummers 1 en 2 door gingen naar de finale was een gelijkspel genoeg in de laatste wedstrijd. Diepenveen zette daarvoor dan ook nog een keer aan en wist de finale als poulewinnaar te bereiken. De laatste wedstrijd werd namelijk met grote cijfers gewonnen van Mariënheem.

Lees meer…

Tags