Diepenveen heeft de thuiswedstrijd tegen Activia gistermiddag met 1-2 verloren. In een redelijk gelijkopgaand duel ging Activia slimmer met de geboden mogelijkheden om en behaalde daardoor de volle 1-2 winst op sportpark de Zunnebargh.

Hoewel er voor de thuisploeg niets meer op het spel stond, was dit aan het spelbeeld niet te merken. De gasten van over de IJssel strijden nog volop voor de nacompetitie, Het elftal van trainer Hans Nijboer speelde net zo fris en fanatiek als de Twellose opponent, hetgeen een leuke, open wedstrijd opleverde. Diepenveen had eigenlijk wel recht op een puntje maar trok, evenals vorige week, aan het kortste einde.

In de openingsfase had Diepenveen het even moeilijk, doordat Activia tactisch iets anders stond dan vooraf was verwacht. Dit resulteerde in een aantal kansen voor de gasten, waarbij onder meer na een hoekschop de lat werd geraakt. Na tien minuten kreeg Diepenveen iets meer controle over de wedstrijd, toch waren het de gasten die na een kwartier de score openden. Een verre uittrap van de keeper werd door Activia-spits Kolkman doorgekopt, waarna de Diepenveense defensie niet goed anticipeerde op de lopende mensen en er een Activiaan alleen op het doel af kon.

Lees meer…

Tags