De voorbereiding van vierdeklasser Diepenveen kenmerkt zich tot dusverre door wisselvalligheid. Goede wedstrijden worden afgewisseld met hele slechte wedstrijden, hetgeen misschien wel typerend is voor een team in opbouw.

Dinsdagavond stond de bekerwedstrijd tegen vijfdeklasser Vilsteren op het programma. De gasten uit Vilsteren, die afgelopen zondag ook al naar Deventer waren afgereisd voor een bekerwedstrijd tegen Sallandia, waren duidelijk een maatje te klein voor het elftal van trainer Hans Nijboer. Zonder zelf heel goed te spelen werd een duidelijke 9-1 overwinning geboekt.

Slordig
Binnen tien minuten leek de wedstrijd al gespeeld te zijn, door twee doelpunten van Davey Mooren. De gasten deden na een kwartier wat terug, na een slordig misverstand in de Diepenveense verdediging. De marge van twee doelpunten werd echter al snel weer hersteld door een doelpunt van Kevin Schoot, al zat er aan deze treffer wel een luchtje van buitenspel.

Nog binnen het half uur wist Davey Mooren zijn hattrick te completeren. Voor rust werd het ook nog 5-1, nadat spits Gijs de Rooij een verre uittrap van de jonge doelman Youri Huttinga, die evenals tijdens de eerste bekerwedstrijd tegen Raalte (0-4 winst) de licht geblesseerde Niek Agema uitstekend verving, beheerst over de keeper van de gasten lepelde.

Lees meer…

Tags