Diepenveen heeft ook in de tweede thuiswedstrijd van het seizoen de punten niet op ‘de Zunnebargh’ kunnen houden. Kampioenskandidaat Turkse Kracht was in een leuke, open wedstrijd een maatje te groot voor de thuisploeg en won met 1-4.

Het elftal van trainer Hans Nijboer had na de zeperd tegen Hoonhorst (1-2 verlies vorige week) wel wat recht te zetten en begon vol goede moed aan de wedstrijd. Echter waren het de gasten die al snel op voorsprong kwamen. Dit nadat de snelle rechtsbuiten, na een knappe actie, het overzicht bewaarde en zijn spits een niet te missen kans bood.

Ondanks deze vroege tegenslag durfde Diepenveen te blijven voetballen en kwam het er een aantal keren gevaarlijk uit. Omdat het kwalitatief sterke Turkse Kracht het balletje ook makkelijk liet rondgaan, ontstond een aantrekkelijke wedstrijd met, bij vlagen, goed voetbal. Tien minuten voor de rust viel de tweede Turkse treffer, nadat een afgeslagen vrije trap in tweede instantie vanaf randje ‘zestien’ werd binnen geschoten.

Lees meer…

Tags