Het is in deze tijd weer pezen voor de lokale amateurclubs in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Geplaagd door de warmte en de zomervakanties, is ook Diepenveen, met jeugdaanwas, gestart aan het nieuwe seizoen.

Voor de selectie van Diepenveen zit de eerste week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen er inmiddels op. Ondanks een enigszins uitgedunde selectie, waarbij vooral in de achterste linie een aantal (potentiƫle) basisspelers vertrokken is, wordt er goed en fanatiek getraind en heerst er een uitstekende sfeer binnen de spelersgroep.

Getooid in een volledig nieuwe trainingsoutfit van Hummel, waardoor de selectie van trainer Hans Nijboer (foto) er piekfijn bij loopt, worden de spelers bij vlagen stevig aan het werk gezet om het luie zweet en de vakantiekilootjes kwijt te raken. Zo hebben de voetballers van de dorpsclub in de eerste week al de bevreesde coopertest en een aantal sprintoefeningen voor de kiezen gekregen. Maar er is gelukkig ook ruimschoots op positiespel en afronden getraind.

Lees meer…

Tags