Zaterdag 21 september is de Dorpsstraat in Diepenveen officieel geopend. De Ondernemers Vereniging Diepenveen heeft in combinatie met de burendag er een gezellige dag van gemaakt met vele activiteiten in de winkelstraat en op het plein bij het Hof van Salland. Na de officiƫle opening door Locoburgemeester Marco Swart konden de aanwezige kinderen meedoen aan een ballonnenwedstrijd. De kleurige ballon staken mooi af tegen de strak blauwe lucht. We zijn benieuwd waar de ballonen terechtkomen. Het eerste kaartje was dezelfde avond al retour, de ballon is Diepenveen niet uitgekomen.

Daarna werd het spannend. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de prijswinnaars getrokken uit de ingeleverde stempelkaarten.

De familie Anema uit Diepenveen heeft de fiets van Lammertink Tweewielers gewonnen. De hoofdprijs, een lang weekend naar Parijs, is gewonnen door de heer en mevrouw de Beuze.

De overhandiging van de hoofdprijs door Jannemiek Harmsen

De overhandiging van de hoofdprijs door Jannemiek Harmsen

Naast de vele door de winkeliers beschikbaar gestelde prijzen, zijn er onder de vele aanwezige dorpsbewoners nog 2 extra prijzen verloot. De heer Borgonjen heeft een minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn gewonnen, terwijl de heer Spliethof zijn vrouw gelukkig heeft gemaakt met een gratis metamorfose bij Turnaround Haar & Beautysalon.

Met feestelijke muziek op de achtergrond is het nog een tijdje gezellig vertoeven geweest op het plein bij het Hof van Salland.

Hieronder de prijswinnaars van de stempelactie. Zij hebben inmiddels de prijs of een bericht ontvangen.

Tags