U weet het zelf als geen ander: je werkt het prettigst met goed onderhouden en geslepen tuingereedschap. Bovendien verlengt het de levensduur. In deze workshop komen zowel theorie als praktijk aan bod. Met u zelf meegebrachte handgereedschappen gaat u onder begeleiding aan de gang.

Schoonmaken, slijpen, oliën, en afstellen alles passeert de revue. Een workshop die u snel terugverdient.

De kosten van de Workshop Onderhoud Gereedschap bedragen € 18,50. Dat is inclusief een handleiding en koffie of thee met een eigengemaakte lekkernij. Vrienden van de Kwekerij betalen € 15,00. Opgave voor de Workshop Onderhoud Gereedschap via info@kwekerijhetnieuweveld.nl onder vermelding van ‘Workshop Onderhoud Gereedschap’ uw naam, adres en telefoonnummer.

De praktische workshops van de Zorgkwekerij Het Nieuwe Veld staan open voor alle liefhebbers, De kwekerij heeft ook een pluktuin en theetuin, die vanaf 7 april voor bezoekers op vrijdag en zaterdag open is van 10.00 – 16.00 uur. In de kwekerijwinkel zijn producten van eigen bodem en kweek te koop en vind je ook allerlei nuttige tuinartikelen. Op de website www.kwekerijhetnieuweveld.nl is alle informatie over Het Nieuwe veld te vinden.

Wanneer: woensdagmiddag 21 maart 2012 van 13.00 tot 16.00 uur
Waar: Kwekerij Het Nieuwe Veld, Boxbergerweg 46, Diepenveen

Tags