Vrielink Makelaars, tot een maand geleden gelegen in Diepenveen, heeft deze week een cheque ter waarde van 875 euro overhandigd aan Team Schalkhaar, dat begin juni 2012 deelneemt aan de Alpe d’HuZes, een sportieve geldinzamelingsactie ten bate van het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) in de strijd tegen kanker.

Het geldbedrag is door klanten van Vrielink Makelaars en het label Buitenwonen gedoneerd tijdens de opening van het nieuwe onderkomen in het voormalige Rabobankpand aan de Oerdijk in Schalkhaar. Vrielink Makelaars had haar relaties verzocht om bij de openingsreceptie geen cadeau mee te brengen, maar in plaats daarvan te doneren voor Team Schalkhaar.

Vrielink Makelaars en Buitenwonen zijn sponsoren van Team Schalkhaar. Door het wielerteam uit Schalkhaar is inmiddels een totaal sponsorbedrag ingezameld van ruim 10.000 euro, de helft van het beoogde bedrag van 20.000 euro. Alle sponsoren zijn vermeld op de rode outfits waarin wordt getraind en waarin de vijf teamleden in juni zes keer over de Alpe d’Huez zullen proberen te fietsen.

In de aanloop naar het evenement wil Team Schalkhaar sponsorgelden blijven werven en ook donaties van particulieren proberen binnen te halen. Tijdens de braderie van het dorpsfeest Schalkhaar Life! zullen er op zondag 27 mei middels een ludieke actie bijvoorbeeld bidons worden verkocht aan bezoekers van de jaarmarkt. De volledige opbrengst komt ten goede aan het KWF.

Maar sponsorgeld inzamelen is niet het enige dat Team Schalkhaar doet. Er moet uiteraard ook worden getraind! Afgelopen zaterdag is meegedaan aan het evenement ‘Posbank 6×6’, waar in totaal 36x de Posbank werd beklommen. Elke week staan er grote toertochten in Cuijk, Salland en Duitsland op de agenda en is er een trainingsweekend in Sauerland gepland om hoogtemeters te maken.

Tags