Vrielink Makelaars in Diepenveen heeft per 1 januari haar dienstverlening uitgebreid met het label ‘Buitenwonen’. Registermakelaar, taxateur en rentmeester Daniëlle Leerkes, 4,5 jaar geleden initiatiefnemer en medeoprichter van Buitenwonen bij LTO Vastgoed, heeft zich daartoe aangesloten bij Vrielink Makelaars.

Het makelaarskantoor richt zich daarmee op de markt van het landelijk wonen. De portefeuille is door de overname van het label vergroot met negentig woonboerderijen en bouwkavels. Daniëlle neemt Buitenwonen verder onder haar hoede en moet het uitbreiden tot een sterk merk met autoriteit op het gebied van landelijk wonen. Daniëlle is al sinds de jaren negentig als makelaar en rentmeester actief.

Buitenwonen is bijzonder goed te vinden via internet en heeft landelijke bekendheid door veel te adverteren in landelijke magazines zoals Buitenleven, Landleven en Noaber. Daarmee is de kans dat iemand uit het een ander deel van Nederland de woning vindt aanzienlijk groter geworden. Alle Buitenwonen objecten worden gepresenteerd op www.buitenwonen.nl en www.vrielinkmakelaars.nl

Met vijf registermakelaars, een kandidaat registermakelaar en een assistent registermakelaar is Vrielink Makelaars na de overname van Buitenwonen het grootste kantoor uit de regio. De krachten en kennis zijn gebundeld in het kantoor aan de Oranjelaan in Diepenveen.

Om de aanwezigheid in het werkgebied te versterken, zijn er inloopspreekuren in het centrum van Olst (A. Geertsstraat 48, maandag en vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur) en in het centrum van Raalte (Varkensmarkt 3, donderdag van 14.00 tot 17.00 uur). Ook buiten deze tijden ben je welkom, er staat altijd een kop koffie klaar.Tags