Alles staat in volle bloei. Dat wat innerlijk stroomt in de natuur is zichtbaar in de vorm van prachtige kleuren, helder licht. Om te kunnen bloeien, groeien en stralen heeft een plant, boom, bloem, struik, wortels nodig die diep de aarde ingaan om zich te kunnen voeden. In stilte wandelend langs het water, door weilanden en door het bos, kun je ervaren wat de stroming in de natuur jou spiegelt.

Zo is de natuur een spiegelbeeld voor de krachtige potentie die in ieder mens aanwezig is. De natuur nodigt jou uit om jouw eigen kwaliteiten te voelen en ook hun verlangen om zich nu te manifesteren. Welke kwaliteit in jou wil stromen, zichtbaar worden? Hoe diep gaan jouw wortels de aarde in om datgene wat zich wil manifesteren te voeden zodat het kan bloeien en groeien?
Wandel je met ons mee?

Datum: zondag 20 mei 2012
Plaats: Deventer, parkeerplaats bij de rioolwaterzuivering, gelegen naast het fiets-pad dat rondom rioolwaterzuivering loopt.
Adres: Hoevelmansweg, vlakbij de hoek Rembrandtkade en Roland Holstlaan.
Tijd: 13.00 uur
Kosten: € 10,-
Vervoer: eigen vervoer
Meenemen: een klein notitieboekje en pen, vuilniszak of plastic zeil (om op te zitten), iets te eten of te drinken en (indien nodig) regenkleding.
Opgave: tot op de ochtend van aanvang
Begeleiding: Antoine van Brussel en José van Zanten
Contact: info@homestaydreamtime.nl of 0570-615249 of 06-53865606

Tags