Een tweede opeenvolgende ronde boven par zorgde ervoor dat Dewi-Claire Schreefel niet verder kwam dan de gedeeld 55e plaats in Amerika.

Schreefel opende het toernooi in het zuiden van Amerika met twee rondjes in level par. Met die score stond de Nederlandse er goed voor in het klassement. Ze haalde eenvoudig de cut en had alle kans op een hoge notering.

In het weekend kon Schreefel die lijn echter niet doortrekken. Op zaterdag was er een 75 en ook op zondag won de baan het van de Diepenveense.

Al na vier holes van de laatste ronde was Schreefel drie boven par voor de dag na bogeys op hole een, drie en vier. Na dat tegenvallende begin wist de speelster van Golf Team Holland de bogeys lang van de kaart te houden en herstelde ze haar score door nu en dan (op hole zes, negen en zestien) een birdie te maken. Door een bogey op de slothole eindigde ze uiteindelijk toch nog boven par. 73 (+1).

Met een totaal van vier boven par voor de wedstrijd eindigde Schreefel op de gedeeld 55e plaats waardoor ze slechts een kleine cheque van $3.841,- mee naar Californië mag nemen.

Tags