Woensdag 10 oktober staat de OVD op het Deventer Marktplein in de Lebuinuskerk in Deventer. Doel van onze deelname is 3-ledig. We willen Diepenveen promoten als vestigingsplaats voor ondernemers (winkels en niet winkels), we willen de bedrijven van de leden promoten en we willen aandacht vragen voor ons plan een gemeenschappelijke ondernemersruimte te starten in Diepenveen.

Om dit te doen slagen zijn we met een aantal mensen druk bezig met de voorbereidingen. Gerbrand Oonk (TWK advies), Eric Berends (Eye Catchers), Fokko van Gennep (Fokko ontwerp) en Bert van Emst (Promotor) en Peter van Woerden (Peter van Woerden, Architect) hebben een plan gemaakt voor de stand en de inrichting daarvan.

Alle leden kunnen een bijdrage leveren aan de beurs. Zo heeft iedereen de mogelijkheid zijn of haar bedrijf te promoten door materiaal aan te leveren voor de doorlopende presenatie in een powerpoint op één van de wanden. Daarnaast kunnen leden zelf in de stand komen staan om een deel van de dag mee te helpen de doelen van de OVD te verwezenlijken en hierbij meteen zijn eigen bedrijf onder de aandacht te brengen.

We verwelkomen je graag in onze stand!

Tags