Op zaterdag 21 januari 2012 kleurt het dorp Diepenveen Rood Bij het woord Orientaal denk ik aan het Indomaleisisch gebied, aan Zuid-, Zuidoost-Azië aan rood en geel en aan oudheden.. Een prachtig thema om je creativiteit eens flink te laten gaan. In welke creatie verschijn jij ’s avonds op het feest ?

Recessie of niet ook dit jaar is het ons gelukt om dit evenement groots op te zetten. Een grote pluim gaat uit naar onze sponsoren. Ondanks moeilijke tijden bleven zij ons trouw en mede door hun financiële bijdrage is het wederom gelukt om een goed programma in elkaar te steken.

Heb je zin om alvast warm te lopen, bekijk dan even op onze nieuwe site. Op de site kun je de laatste informatie vinden. Natuurlijk is het leuk om even de foto’s terug te zien en herinneringen op te halen van vorige edities.


Namens de organisatie heet ik je van harte welkom bij dit evenement wat al niet meer weg te denken valt in het dorp Diepenveen. Er zijn een aantal teams van naam verwisseld maar we kunnen onze bekende oude/jonge voetbaltalenten gewoon zien schitteren in de zaal. Wij verwachten weer veel spektakel en sportiviteit op het veld. Deelnemende teams succes.

Ook dit jaar is er weer een kinderdisco voor de kleinste jeugd t/m groep 5 van de basisschool. De muziekzaal is omgetoverd tot een echt discopaleis, waar de Diepenveense jeugd van 14.30 tot 16.00 uur zijn beste beentje voor kan zetten.

’s Avonds wordt de dag afgesloten met een grandioze feestavond met medewerking van de band Hooked on red. en dj Geert Berger. Het thema van de avond is “Orientaal”. Op deze avond wordt er gestreden om de titels voor best geklede man, – vrouw en- paar. Ik daag je uit om in de breedste zin van het woord “Oranje” uiting te geven aan dit thema. De grote zaal van het Hof van Salland zal een metamorfose ondergaan zodat u zich waant in de wereld “Oriental”.

Afgelopen jaar heeft er binnen de commissie een aantal wisselingen plaatsgevonden. Dit jaar hebben we een nieuw lid Ayleen Vunderink is onze groep komen versterken. Zij vertegenwoordigt de jongere generatie. Op deze manier kunnen wij nog vele jaren deze mooie traditie vorm blijven geven.

Om een dergelijk evenement te kunnen organiseren zijn wij afhankelijk van veel sponsoren en vrijwilligers. Langs deze weg wil ik namens het bestuur van de Replay-Cup iedereen bedanken die op de één of andere manier zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Ik wens je een hele fijne dag en/of avond toe.

Rob Spliethof
Voorzitter Replay-Cup

Tags