Isolatie avond druk bezocht
De isolatieavond die Duurzaam Diepenveen op 26 juni heeft georganiseerd was druk bezocht. Na een bevlogen betoog voor duurzaamheid door wethouder Jos Pierey hebben de sprekers de bezoekers van veel informatie over het onderwerp van deze avond kunnen voorzien.
LEES DE REST VAN DIT BERICHT

Zonnepanelen update juli 2012
De subsidieaanvraag die ZonDeventer vlak voor 1 april jl. heeft ingediend bij de provincie Overijssel is door de provincie afgewezen. De motivatie is nog niet precies bekend gemaakt. Tegelijkertijd is er – onder voorbehoud van goedkeuring door Gedeputeerde Staten – een nieuwe subsidieronde van de provincie aangekondigd. 
LEES DE REST VAN DIT BERICHT

Informatieavond Zon Deventer
Voor geïnteresseerden in Deventer en omgeving houdt de Stichting Zon Deventer op donderdag 19 juli 2012 een informatie-avond over zonnepanelen.
LEES DE REST VAN DIT BERICHT

Mobiliteitsavond
Op donderdag 13 september organiseert Duurzaam Diepenveen in het kader van de Europese mobiliteitsweek een mobiliteitsavond in het Hof van Salland. Onderwerpen die aan de orde komen zijn auto-delen, elektrisch vervoer, verbetering openbaar vervoer. Het programma word nader uitgewerkt en volgt binnenkort op de site.
LEES DE REST VAN DIT BERICHT

Tags