Diepenveen speelde gisteren thuis tegen USV uit Nieuwleusen. Het was een groot feest op sportpark de Zunnebargh. Bij de jaarlijkse Kick Off waren alle sponsoren uitgenodigd voor een hapje en drankje. Toch moest er ook nog worden gevoetbald.

Diepenveen en USV begonnen fel aan de wedstrijd. De kansen en mogelijkheden waren in de eerste helft op één hand te tellen. Diepenveen kwam op voorsprong door een goede actie van de jonge Koen Fens. Hij bleef rustig toen hij oog in oog met de keeper kwam. Netjes koos Fens een hoek en zette de thuisploeg op 1-0.

Gelijkmaker
Lang konden de geelhemden er niet van genieten, want binnen twee minuten stond de gelijkmaker op het scorebord. Beide teams kwamen verder niet gevaarlijk voor de goal. Dat moest in de tweede helft wel anders, werd in de rust in de kleedkamer van Diepenveen besproken. Na de thee was het dan ook eenrichtingverkeer. Diepenveen ging richting het eigen publiek dat aan de kant van de kantine stond.

Met twee goede wissels van trainer Hans Nijboer pakte het goed uit. Man of the match Marcel Bijker zorgde steeds voor gevaar. Eerst schoot de jonge aanvaller nog naast. De volgende actie kon hij spits Jeffrey Mooren vinden die knap de 2-1 binnen schoot. De 3-1 kwam ook van de boomlange Mooren. Nu schoof hij de bal simpel langs de keeper.

Lees meer…

Tags