Op zaterdag 26 mei 2012 vieren de Diepenveense ondernemers Eric en Astrid van Oldeniel, Van Oldeniel Piano’s, een feestelijke opening i.v.m. het 10-jarig jubileum en uitbreiding van de winkel aan de J. van Vlotenlaan 101 in Deventer. Vanaf 10.00 uur is de winkel geopend en vanaf 14.00 uur is er livemuziek.

10-jarig jubileum
10 jaar geleden, op 9 januari 2002, is Eric van Oldeniel gestart met Van Oldeniel Piano’s aan de Nieuwstraat in Deventer. Na zijn loopbaan als logistiek planner bij een farmaceutisch bedrijf, volgde Eric zijn hart en nam de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Zijn passie voor muziek en voor de piano in het bijzonder weet hij goed te combineren met zijn ondernemersgeest. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar de J. van Vlotenlaan 101 waar het zich gezond doorontwikkelt. Steeds meer aanbod en keuze voor de groeiende klantenkring.

Grotere winkel
De afgelopen weken is Van Oldeniel Piano’s uitgebreid met ongeveer 60m2. Het pand naast de bestaande winkel kwam leeg en al snel was besloten dat met een doorbraak een mooie nieuwe ruimte er bij kon worden verkregen. In het nieuwe gedeelte van de winkel staan de digitale piano’s en in het oorspronkelijke gedeelte kan men terecht voor de akoestische piano’s en vleugels. Eric van Oldeniel is ontzettend trots op de mooie ruimte waarin hij de klant nog beter van dienst kan zijn, nu en in de toekomst.

Tags