Kwekerij ‘Het Nieuwe Veld’ in Diepenveen organiseert op zaterdag 22 september de jaarlijkse Herfstmarkt. In de 7500m2 grote kwekerijtuin vinden bezoekers de vele vaste planten. Deze zijn op
traditionele wijze opgekweekt. Dit betekent geen doorsnee assortiment. Dus niet zo maar een fair of verkoopdag, maar een must voor tuinliefhebbers die sfeer en specialiteiten weten te waarderen.

De herfst is een prachtig jaargetijde waarin voor de tuinliefhebber veel te doen valt. De herfst is ook de beste tijd om de inrichting van de tuin te veranderen. Ideeën hiervoor en veel bijzondere
planten uit de volle grond vind je op de Herfstmarkt van zorgkwekerij ‘Het Nieuwe Veld’ in Diepenveen. Zoals prairieplanten. Dit zijn opvallende planten met veel kwaliteiten. Ze bloeien over het algemeen heel lang en zijn supersterk.

Op deze Herfstmarkt staan onder meer een biologische fruitteler en bollenboer, Verder vind je er kramen met tuinkeramiek, droogbloemen, fruitchutney en jams en worden stempels gemaakt van bloemen en bladeren. Voor liefhebbers is er kruidenthee uit eigen tuin met herfsthapjes en sapjes. Natuurlijk zijn er ook kinderactiviteiten; maïs poffen bijvoorbeeld.

Wanneer: zaterdag 22 september 2012 van 11.00 tot 17.00 uur.
Waar: zorgkwekerij ‘Het Nieuwe Veld’, Boxbergerweg 46 in Diepenveen.

Tags