Op donderdagavond 21 juni organiseert obs Slingerbos te Diepenveen een Goede Doelenactie! De opbrengst van deze actie gaat ondermeer naar de volgende doelen: een weeshuis in Bangalore India, Plan Nederland, Stichting Dunya en een zelfgekozen doel door leerlingen uit de groepen 8. De activiteiten spelen zich bij goed weer buiten af op het schoolplein en het speelveldje naast de school. Bij slecht weer worden de activiteiten afgelast.

De avond start om 17:30 uur op het veldje naast de school met de sponsorloop van de groepen 1 & 2. De kinderen lopen 5 minuten rondjes van ongeveer 100 m. Om 17:45 uur starten de groepen 3 en 4. Zij lopen dezelfde afstand, maar lopen in 10 minuten zoveel mogelijk rondjes. De groepen 5 t/m 8 beginnen om 18:00 uur. Zij leggen een parcours van 350 m. af en proberen in 15 minuten zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Na de sponsorloop starten op en rond de pleinen de andere activiteiten. Zo kun je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals, ponyrijden, luchtkussen springen, grabbelen, schatzoeken, een overheerlijke suikerspin eten, je laten schminken, lekker eten en drinken in het restaurant, gezellig rondsnuffelen in de grote hal tussen de boeken en de cadeaus. Natuurlijk moet je proberen de klassenrecords van diverse spelletjes als zaklopen, spijkerbroek hangen en sjoelen te gaan verbeteren en er is nog veel en veel meer. Om 20:00 uur eindigt de actie en we hopen dan zoveel mogelijk geld binnen te hebben gehaald voor de goede doelen!

Dus kom allemaal naar de Goede Doelendag op donderdagavond 21 juni van 17:30 – 20:00 uur bij OBS Slingerbos te Diepenveen!

Tags