Club van Honderd EK-voetbalpool Diepenveen

Dit jaar organiseert de Club van Honderd weer een voetbalpool voor het EK. We willen iedereen die zich enigszins Diepenvener voelt uitnodigen om mee te doen. Lid van de Club van Honderd, of niet! Schrijf je hier in, en zorg dat jouw voorspellingen beter zijn dan die van de rest.

Doe mee!
Je kunt je nu al inschrijven voor de EK-pool! Maar maak je geen zorgen: je kunt je voorspellingen nog wijzigen tot 8 juni 15.00 uur. Surf naar Diepenveen.online-pool.nl en klik op aanmelden. Laat vervolgens je gegevens achter. Je ontvangt dan meteen een bevestigingsmail met je inloggegevens.

Wat kan ik winnen?
De beste of gelukkigste deelnemers winnen een geldbedrag, afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor slechts € 5 ding je al mee naar de prijzen!

Hoe werkt het?
Na het aanmelden ontvang je een e-mailtje met je inloggegevens. Je kunt dan meteen aan de slag. Je deelname wordt pas officieel zodra wij je betaling verwerkt hebben. Je kunt het inschrijfgeld overmaken op 37.77.66.283 t.n.v. DSC Club van Honderd, of ouderwets in een envelop met je naam bezorgen bij Joop van Beek, Lichtenbergerlaan 65, 7431AL Diepenveen.

Tags