Een aantal mensen uit Diepenveen doet mee aan de sportieve prestatie ‘Alpe d’Huzes’, waarmee sponsorgelden verzameld worden voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Een geweldige prestatie, en een geweldig doel!

In Diepenveen zijn twee mensen die door persoonlijke omstandigheden zeer betrokken zijn en graag willen deelnemen aan deze uitdaging. John Bruin gaat 6 keer fietsen en Joke Riemersma gaat met Nordic Walking stokken 1 keer lopend de steile berg op. De bedoeling is door acties en persoonlijke inzet een sponsor bedrag € 5000 door John en €1200 door Joke bijeen te brengen.

Graag vestigen wij uw aandacht op onze acties en hopen op uw (financiële) steun zodat wij in juni met een prachtig bedrag voor de dag kunnen komen! Uiteraard houden wij u op de hoogte. Klik op onze namen, John Bruin of Joke Riemersma, om ons te steunen.

Meer informatie over de opgezette actie kunt u hier vinden.


“ OPGEVEN IS GEEN OPTIE “
Dat geldt voor mensen die moeten vechten tegen kanker in het bijzonder! Om te leven met kanker is veel moed en doorzettingsvermogen nodig en er is geen andere keuze dan: doorgaan!

Tags