De spelers en begeleiding van Diepenveen hebben zaterdag het seizoen afgesloten met een gezellige barbecue. De avond stond tevens in het teken van het afscheid van hoofdtrainer Jaap van der Werff, assistent-trainer Jan van Dijk en keeperstrainer Henk Smeenk, die de club na respectievelijk vier, drie en tien jaar gaan verlaten.

Natuurlijk werd er ruimschoots terug gekeken op de vier seizoenen waarin Diepenveen onder leiding stond van Jaap van der Werff. Tijdens deze periode heeft het eerste elftal een flinke metamorfose ondergaan, waarvan de huidige gemiddelde leeftijd van 23 jaar het resultaat is. Het hoogtepunt was het seizoen 2010/2011, waarin Diepenveen met een voorsprong van elf punten kampioen werd in de vijfde klasse H. Het debuutjaar in de vierde klasse leverde bijna de eerste periodetitel op, deze ging echter in een rechtstreekse confrontatie naar de latere kampioen Overwetering.
Ondanks een flinke terugval na de winterstop, werd de doelstelling, handhaving, ruimschoots gehaald. Volgend seizoen zal Diepenveen, onder leiding van Hans Nijboer, opnieuw een gooi doen naar een goede klassering in de vierde klasse.


(Op de foto vlnr: Jaap van der Werff, Henk Smeenk, Jan van Dijk)

Tags