Op vrijdag 8 juni wordt de eerste Diepenveense Dankjewel Dag georganiseerd door de afdeling Voetbal van DSC. Het doel van deze dag is een feestelijke afsluiting
van het huidige voetbalseizoen voor alle betrokkenen. Met een nieuwe formule hoopt de afdeling voetbal een mooie dag te organiseren voor de gehele vereniging. De vele vrijwilligers en sponsoren zullen terzijnertijd als dank voor hun inzet en betrokkenheid in het afgelopen jaar een persoonlijke uitnodiging krijgen.

Hiernaast gaan er allerlei activiteiten georganiseerd worden om geld op te halen voor het goede doel en onze eigen jeugdafdeling. Het thema van de eerste Dankjewel Dag is dan ook: ‘Lopen voor een ander en mezelf’. De goede doelen waarvoor geld zal worden ingezameld, zijn Kika en kinderen uit Uganda. Als vereniging willen we niet alleen in het midden van de Diepenveense samenleving staan, maar participeren in de samenleving als geheel. Daarom steunen wij sinds twee jaar Kika.

Ook onze overbodige sportkleding willen wij graag een tweede leven geven. Hierbij is ons oog dus gevallen op het project Conect2 Uganda, mede doordat twee van onze junioren (Mees Hulsebosch en Jelmer Hiemstra) in het najaar deelnemen aan dit project. Op vrijdag 8 juni gaat ook het EK voetbal van start. Deze voetbalhappening zal worden geïntegreerd in het programma van de Dankjewel Dag. Vanaf 16.00 uur staan de deuren van de Zunnebargh wagenwijd open voor al haar leden, vrijwilligers, sponsoren en alle andere belangstellenden. Via de website, mailing en posters zullen wij het exacte programma van de de Dankjewel Dag onder de aandacht brengen van onze leden en andere betrokkenen. Zet nu alvast 8 juni in je agenda. Wij verwachten dat deze dag een daverend succes gaat worden en hopen dat het een begin zal zijn van een jaarlijks terugkerende traditie.

Wij houden u de komende tijd op de hoogte o.a. via www.vvdiepenveen.nl.

Met sportieve groet,
Voetbal Vereniging Diepenveen.

Tags