ABS heeft in het laatste competitieduel een goede vertrouwensbasis gelegd voor de nacompetitie door met goed voetbal en koelbloedigheid voor het doel van de tegenstander een mooie 1-5 zege te behalen in en tegen Diepenveen.

Naast de overwinning telde ook mee dat trainer Hans Nijboer een tweetal doorgeschoven jeugdspelers, Rob Treurniet en Wessel Nikkels, in de basis liet starten. Beide jonge talenten lieten een goede indruk achter. ABS had vanmiddag nog een minimale kans om het kampioenschap binnen te slepen, maar rekende zelf in het geheel niet op een nederlaag van concurrent Overwetering, dat inderdaad geen steek liet vallen in en tegen Raalte (1-3).

De wedstrijd op sportpark De Zunnebargh was amper begonnen of de stand van 0-1 stond op het scorebord door een doelpunt van Paul Roetert. Hierna liet ABS zich net even te veel terugzakken, waardoor Diepenveen een aantal kansen en corners kreeg. Uit een vrije trap kopte Diepenveen de bal op de paal en kon Jeroen Meijerhof, met een prachtige reflex, een mogelijkheid in de rebound voorkomen.

Lees meer…

Tags