Met een Open Wine van de Ondernemers Vereniging Diepenveen is woensdag 26 juni ‘De Zaak Diepenveen’ gepresenteerd.
De bijeenkomst was druk bezocht door een breed publiek. Niet allen de bekende OVD gezichten waren aanwezig, maar ook andere geïnteresseerden maakten kennis met het nieuwe concept aan Dorpsstraat 1. De Zaak voorziet in ruimte voor flexwerkplekken, winkels en vergaderingen. Vanaf begin juni wordt al voorzichtig geflexwerkt, de winkels gaan in september van start.

De Zaak Diepenveen speelt in op de behoefte van zelfstandige ondernemers om andere ondernemers te ontmoeten, biedt met de winkelruimte kansen voor nieuwe detailhandel in het dorp en pakt leegstand aan. Flexwerken en vergaderen kan inmiddels al in het pand.

In september is de winkelfunctie in bedrijf. Drie ondernemers hebben hiervoor de handen inéén geslagen, en beginnen gezamenlijk een winkel in Wijn, Noten en enkele andere foodproducten. De winkel gaat onder een eigen naam aan de slag, deze wordt later bekendgemaakt. De winkeliers die op dit moment al zichtbaar zijn in het pand via de etalages, zijn Vinostoria van Diepenvener Bert Nollen en Mevrouw Noot, die reeds een winkel heeft in de Deventer binnenstad. De winkelfunctie is straks op vrijdag en zaterdag open, de meeste rendabele dagen in de week voor een winkel. Op die dagen krijgt de winkelfunctie letterlijk wat meer ruimte in het pand.
Ook een aantal flexwerkers is al van start gegaan, waaronder Annemieke Deenen van Opleidings en Adviesbureau Kusoma, Peter van Woerden – architect en Gerbrand Oonk van TWK- Logistiek Advies en Interim Diensten en EM Finance van Ellen Melenhorst.
Naast de vier flexwerkplekken is er een concentratieplek, wanneer je in alle rust alleen aan de slag kunt. Verder is een vergaderruimte, waar ook kleine workshops mogelijk zijn. De Diepenveense ondernemer Sander de Casparis heeft permanent kantoor een aparte ruimte in het pand.

Gegadigden ook van buiten het dorp kunnen tegen een maandtarief van €75,- als flexwerker terecht in De Zaak Diepenveen. Voor meer informatie zie www.dezaakdiepenveen.nl of loop eens binnen!


[AFG_gallery id=’81’]
De Zaak Diepenveen 001

Tags